ΚΕΡΙΑ

Παρασκευασμένο από τα πιο αγνά και παρθένα κεριά και ρητίνες, το Akron Polyhedral Wax TM είναι ιδανικό για αναπαραγωγή καλουπιών με άριστα αποτελέσματα. Τα μοναδικά πολύπλευρα κομμάτια κεριού που λειώνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική λειτουργία του δοχείου κεριού. Η τυπική θερμοκρασία έγχυσης είναι 68 0 -72 0 C (156 0 -160 0 F ) από 5 έως 12 psi .

Κερί υψηλής ροής Ροζ & Μπλε : απλά, ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή. Εξαιρετικά ρευστό, παρέχει εξαιρετική πλήρωση και στο πιο ευαίσθητο και περίπλοκο φιλιγκράν. Με ενσωματωμένο παράγοντα αποδέσμευσης, υψηλής αντοχής και σταθερό. Αντέχει σε μέσης έντασης χειρισμό, σκάλισμα και διάπλαση χωρίς να παρουσιάζει αρνητικές επιπτώσεις. Η χαμηλή πίεση έγχυσης αποκλείει σχεδόν την περίπτωση να παρουσιαστούν γραμμές επί του καλουπιού. Η χαμηλή θερμοκρασία έγχυσης διατηρεί τη συστολή της μήτρας σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβαθμίσεις γενικού σκοπού, διατίθενται σε Aqua , Τυρκουάζ, Ρουμπινί και Μπλε: προσφέρουν καλή ροή και φέρουν παράγοντα αυτόματης αποδέσμευσης. Πρόκειται για κερί μέσης ακαμψίας και σκληρότητας, με καλή ολκιμότητα και μνήμη. Ελαφρώς λιγότερο ρευστό απ' ότι το υψηλής ροής αλλά παρόλα αυτά ικανοποιητικό για σχεδόν όλους τους τύπους σχεδίων. Επίσης, αντιγράφει πολύ καλά και τις πιο περίτεχνες λεπτομέρειες.

Το Plasti - Green είναι πολύ δυνατό κερί. Βρίσκεται υψηλά στην κλίμακα κατάταξης όσον αφορά στην σκληρότητα και την ολκιμότητα του. Μπορείτε να το σμιλεύετε, να το λιμάρετε και να εργάζεστε χωρίς να φοβάστε ότι θα σπάσει. Παρέχει αντιγραφή υψηλής πιστότητας ακόμη και στις λεπτομέρειες γεγονός που είναι ασυνήθιστο για πλαστικοποιημένο κερί. Ο συνδυασμός σκληρότητας και αντιγραφής υψηλής πιστότητας που πετύχαμε σε αυτό το κερί, το καθιστά μοναδικό και δεν βρίσκεται πουθενά αλλού.

Το κερί Buckle (ροζ) είναι ιδανικό για επίπεδες ή βαριές χυτεύσεις. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου είναι σημαντικά τα χαμηλά ποσοστά εμποτισμού. Παρουσιάζει πολύ καλά χαρακτηριστικά ροής και χαμηλή συρρίκνωση, μέσου επιπέδου ευκαμψία και μνήμη. Δεν είναι κατάλληλο για εφαρμογές σμίλευσης. Δεν φέρει παράγοντες αυτόματης αποδέσμευσης. Όπως συμβαίνει και με την πλειοψηφία των κεριών Akron Polyhedral Wax TM , είναι συμβατό με διαδικασία αποκήρωσης με ατμό.

[ Επιστροφή ]